New customers
For English: Laura van der Wolf – Tel +31 180 630 657 – email laura@harva.nl
Für Deutsch: Ruud de Jongh – Tel +31 180 630 642 – email ruud@harva.nl
Contact

Mixed-pallets, een specialiteit

Harva levert niet uitsluitend volle pallets van één product. Vanaf het begin in 1988 is Harva specialist in leveringen van een gevarieerd pakket groente en fruit in nagenoeg elke gewenste kwantiteit. Het samenstellen van deze gemixte pallets en het vervoer hiervan is derhalve dagelijkse routine, waarin Harva absoluut uitblinkt.
Regelmatig wordt Harva dan ook benaderd voor zeer specifiek samengestelde orders, zoals levering aan supermarkten, grossiers, cateringbedrijven en zelfs cruiseschepen.

Kleinverpakking

Indien gewenst kunnen producten verpakt worden in de door de klant gewenste kleinverpakking. De mogelijkheid bestaat deze verpakkingen te voorzien van een eigen label of logo. Hierdoor is de klant in staat het product aan de consument aan te bieden zonder het product nog eens te moeten ompakken of zelf te verpakken.

Voor het kleinpakken van het product staan 5 moderne verpakkingslijnen opgesteld. Het overige deel van de verpakkingswerkzaamheden wordt door steunpunten uitgevoerd, gespreid over Nederland. Naar gelang de behoeften, het product en de gewenste verpakking worden deze steunpunten ingeschakeld.

Cruise-liners

Sinds 1995 levert Harva International BV al groenten, fruit en aanverwante producten aan cruise schepen over de hele wereld. Mede dankzij een groot aantal vaste afnemers op bijna elke groothandelsmarkt in Europa, is Harva in staat om vanuit Nederland schepen in heel Europa binnen één of enkele dagen te bevoorraden. Ons logistieke netwerk beslaat een gebied van Noord-Scandinavië tot Zuid-Europa.

Bovendien, als extra producten gewenst zijn, kunnen deze onmiddellijk via ons netwerk van contacten geleverd worden. Gezien onze uitgebreide ervaring en ons brede assortiment, zijn wij er van overtuigd dat wij de ideale partner zijn als het gaat om cruiseschepen te voorzien van verse groenten en fruit. Dienovereenkomstig is het onze missie is om eerste klas kwaliteit te leveren voor een zeer concurrerende prijs. Quotes voor de hoeveelheden die u wilt, op maat gemaakte programma’s en stipte leveringen zijn, voor ons, business as usual. Wij doen zaken met de grootste cruiseschip bedrijven in de wereld en we nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken.

Levering bij u voor de deur

Harva neemt de logistieke zorg volledig uit uw handen door zelf zorg te dragen voor het gehele logistieke proces. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geconditioneerd vervoer voorzien van de nieuwste technieken.

Afhankelijk van de bestemming wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerde vervoerder met een modern wagenpark, waardoor punctuele leveranties volledig gegarandeerd kunnen worden. Een steeds groter deel van dit wagenpark kan via geïnstalleerde GPS systemen 24 uur per dag via internet worden gevolgd. Indien gewenst kunnen ook de klanten toegang krijgen tot dit systeem.

Juist bij producten als groenten en fruit, waarbij Harva het gehele proces ‘van grond tot mond’ begeleidt, is de snelheid van transport essentieel.

Neem contact op