Harva International BV is een onafhankelijk handelsbedrijf gevestigd in Waddinxveen. We richten ons op de export van groenten en fruit naar een groot aantal Europese landen. Onze klanten zijn hoofdzakelijk groothandelsbedrijven, verwerkingsbedrijven, winkels en cateraars. Door onze onafhankelijkheid zijn we flexibel, daadkrachtig en weten we onze overheadkosten uitstekend onder controle te houden. Met als gevolg lage kosten hetgeen de uitbetaalprijzen naar onze toeleveranciers ten goede komt. Zo berekenen wij onze telers geen kosten en vergoedingen, en zorgen wij ervoor dat de goederen worden opgehaald bij uw bedrijf.

Wij zoeken enthousiaste telers die net als wij gaan voor kwaliteit, transparantie, samenwerking en commitment. Wij bieden een organisatie met enthousiaste mensen die dagelijks het uiterste doen het beste resultaat uit de markt te halen. Een team dat zich vol overtuiging dagelijks inzet, en uw met zorg geteelde product zo snel en goed mogelijk hun weg naar onze relaties in het buitenland laat vinden. Uiteraard in een optimale conditie, met tevreden klanten als gevolg. Dit alles resulteert in een langdurige samenwerking met een veelvoud aan klanten in het hogere segment. Hierdoor realiseren wij tevens een meer dan faire prijs. We durven dan ook te stellen dat wij een hoger dan gemiddelde prijs weten te realiseren voor uw product.

In deze onrustige tijden waar sommige bedrijven het moeilijk hebben, kunnen wij met trots melden dat wij kerngezond en groeiend zijn. Daarnaast verandert er nogal het een en ander in de regelgeving en is juist een kostenbesparende factor van groot belang.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. U kunt contact opnemen met Ruud de Jongh (Algemeen directeur) of Mike van der Nolk van Gogh (hoofd afdeling inkoop) via ruud@harva.nl of mike@harva.nl. Bellen kan ook op 0180-630630. Meer lezen over Harva? Dat kan op www.harva.nl.