Diensten

New customers
For English: Laura van der Wolf – Tel +31 180 630 657 – email laura@harva.nl
Für Deutsch: Ruud de Jongh – Tel +31 180 630 642 – email ruud@harva.nl
Contact

Mixed-pallets, een specialiteit

Harva levert niet uitsluitend volle pallets van één product. Vanaf het begin in 1988 is Harva specialist in leveringen van een gevarieerd pakket groente en fruit in nagenoeg elke gewenste kwantiteit. Het samenstellen van deze gemixte pallets en het vervoer hiervan is derhalve dagelijkse routine, waarin Harva absoluut uitblinkt.
Regelmatig wordt Harva dan ook benaderd voor zeer specifiek samengestelde orders, zoals levering aan supermarkten, grossiers, cateringbedrijven en zelfs cruiseschepen.

Kleinverpakking

Indien gewenst kunnen producten verpakt worden in de door de klant gewenste kleinverpakking. De mogelijkheid bestaat deze verpakkingen te voorzien van een eigen label of logo. Hierdoor is de klant in staat het product aan de consument aan te bieden zonder het product nog eens te moeten ompakken of zelf te verpakken.

Voor het kleinpakken van het product staan 5 moderne verpakkingslijnen opgesteld. Het overige deel van de verpakkingswerkzaamheden wordt door steunpunten uitgevoerd, gespreid over Nederland. Naar gelang de behoeften, het product en de gewenste verpakking worden deze steunpunten ingeschakeld.

Florian

Harva werkt met vaste Nederlandse telers die hun top kwaliteit leveren in het merk Florian. Dit merk heeft zich de afgelopen jaren bewezen en wordt erg gewaardeerd door de klanten. Op dit moment hebben we trostomaten, prei, aardbeien, komkommers en ijsbergsla in ons Florian-merk. Niet alleen onze klanten, maar ook onze leveranciers weten dit merk te waarderen, wat voortvloeit uit het kwaliteitsbeleid van Harva International.

Levering bij u voor de deur

Harva neemt de logistieke zorg volledig uit uw handen door zelf zorg te dragen voor het gehele logistieke proces. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van geconditioneerd vervoer voorzien van de nieuwste technieken.

Afhankelijk van de bestemming wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerde vervoerder met een modern wagenpark, waardoor punctuele leveranties volledig gegarandeerd kunnen worden. Een steeds groter deel van dit wagenpark kan via geïnstalleerde GPS systemen 24 uur per dag via internet worden gevolgd. Indien gewenst kunnen ook de klanten toegang krijgen tot dit systeem.

Juist bij producten als groenten en fruit, waarbij Harva het gehele proces ‘van grond tot mond’ begeleidt, is de snelheid van transport essentieel.

Neem contact op