Over Harva

Geschiedenis

Harva International BV is een im- en exportbedrijf van verse groenten en fruit. Harva bestaat al sinds 1988 en is op geen enkele wijze gelieerd aan een ander bedrijf in deze sector. Daarmee is Harva één van de weinig overgebleven onafhankelijke exporteurs van groenten en fruit in Nederland. Zowel naar klanten als naar toeleveranciers kan Harva zich dan ook volkomen onafhankelijk opstellen en zo zorg dragen voor een optimale kwaliteit.

_MG_5711 (Medium)

Volledig geconditioneerde loods

Opererend op de Europese markt bedient Harva haar klanten vanuit een volledig geconditioneerde loods, gevestigd op industriegebied ‘Doelwijk’ te Waddinxveen. In 1999 heeft Harva ruim 4.250m2 loodsruimte onder eigen beheer volledig nieuw gebouwd. Gelegen in het hart van Nederland, tussen de A12 en A20 als ideale uitvalswegen is Harva verzekerd van snelle logistieke lijnen.

Nieuw distributiecentrum

De overgang naar dit nieuwe distributiecentrum bood de nodige ruimte voor groei, maar bleek al snel niet meer toereikend. Reeds in 2004 zijn we begonnen met de bouw van de 2e fase, teneinde in de toekomst voldoende ruimte ter beschikking te hebben. In 2005 kon ook dit tweede gedeelte in bedrijf worden genomen, waardoor een volledig geconditioneerd distributiecentrum van ruim 9.000m2 ontstond met zelfs een eigen garage voor het wagenpark.

_MG_5804 (Medium)
_MG_2416-1 (Medium)

Blijven groeien

Harva International is blijven groeien en daarmee ook de behoefte naar meer ruimte. In 2012 is de derde fase opgeleverd en nu is er een totale oppervlakte van 15.000 m2 tot onze beschikking met maar liefst 40 laad docks.

De kantoren, welke in totaal een oppervlakte van 1.850m2 beslaan, zijn strategisch boven de docks gebouwd. Deze bieden derhalve een goed overzicht en de ruimte wordt optimaal benut.

Wil je voor ons werken?