Enthousiaste telers gezocht

Harva International BV is een onafhankelijk handelsbedrijf gevestigd in Waddinxveen. We richten ons op de export van groenten en fruit naar een groot aantal Europese landen. Onze klanten zijn hoofdzakelijk groothandelsbedrijven, verwerkingsbedrijven, winkels en cateraars. Door onze onafhankelijkheid zijn we flexibel, daadkrachtig en weten we onze overheadkosten uitstekend onder controle te houden. Met als gevolg lage kosten hetgeen de uitbetaalprijzen naar onze toeleveranciers ten goede komt. Zo berekenen wij onze telers geen kosten en vergoedingen, en zorgen wij ervoor dat de goederen worden opgehaald bij uw bedrijf.

Wij zoeken enthousiaste telers die net als wij gaan voor kwaliteit, transparantie, samenwerking en commitment. Wij bieden een organisatie met enthousiaste mensen die dagelijks het uiterste doen het beste resultaat uit de markt te halen. Een team dat zich vol overtuiging dagelijks inzet, en uw met zorg geteelde product zo snel en goed mogelijk hun weg naar onze relaties in het buitenland laat vinden. Uiteraard in een optimale conditie, met tevreden klanten als gevolg. Dit alles resulteert in een langdurige samenwerking met een veelvoud aan klanten in het hogere segment. Hierdoor realiseren wij tevens een meer dan faire prijs. We durven dan ook te stellen dat wij een hoger dan gemiddelde prijs weten te realiseren voor uw product.

In deze onrustige tijden waar sommige bedrijven het moeilijk hebben, kunnen wij met trots melden dat wij kerngezond en groeiend zijn. Daarnaast verandert er nogal het een en ander in de regelgeving en is juist een kostenbesparende factor van groot belang.

Door de groei van ons bedrijf en de manier van verkopen wordt er steeds meer interesse gewekt bij telers vanuit Nederland/België  maar ook vanuit Spanje. Het snel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden geeft onze telers de garantie dat ze de hoogste prijs realiseren met minimale kosten. Tevens wordt de een op een relatie met onze afdeling inkoop gewaardeerd wat ook goede inzichten geeft aan de teler omtrent de marktomstandigheden.

Het niet afhankelijk zijn van een paar klanten in 1 land maar kunnen leveren aan meerdere klanten in achttal verschillende landen zorgt voor spreiding van de verkoop met minder risico en/of afhankelijkheid.  Voor Harva zijn onze telers partners en niet zomaar leveranciers.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mike van der Nolk van Gogh via mike@harva.nl.

Wij komen graag bij u langs voor een kopje koffie en een goed gesprek

Neem contact op