Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop

Alle producten worden na de oogst met de grootst mogelijke zorg naar het distributiecentrum te Waddinxveen getransporteerd. Vanzelfsprekend wordt hierbij uitsluitend gebruik gemaakt van geconditioneerd vervoer. Ook het complete distributiecentrum van Harva is geconditioneerd. Daarnaast zijn er nog een aantal koelcellen op verschillende temperaturen ingesteld, zodat alle producten te allen tijden onder de juiste condities door ons distributiecentrum gaan. Uiteraard worden alle geconditioneerde ruimten en koelcellen continu elektronisch bewaakt op hun functioneren.

Keuring van de producten is zeer streng

Na een zeer strenge ingangscontrole op kwaliteit worden de goederen vrijgegeven voor bewerking of orderpicking, en verlaten zo veel mogelijk nog dezelfde dag het distributiecentrum. Dit complete logistieke proces neemt slechts enkele uren in beslag.

Alle werkzaamheden gebeuren in onze geconditioneerde loods

De orderpicking geschiedt ook volledig in deze geconditioneerde ruimten. Hiermee worden temperatuursverschillen zo klein mogelijk gehouden voor een optimale kwaliteit.  Voor de verlading maakt Harva gebruik van elektrische pallet- en heftrucks. Er komen dus geen schadelijke stoffen in de ruimte, hetgeen beter is voor mens en product.

Benieuwd naar onze producten?